yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir gayrı yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Göreceksiniz ki bu tabaka faik kaliteli yangın baplarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye olgunlaşmak, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek bağırsakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Hiç evham namevcut ki yangın felaketi, sene süresince güç yitirilmesine illet olan en majör etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça güdük bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile dünyalık kaybına ne olması ile bilinmektedir. Özellikle de mürtefi dokumada olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında dirilik ve dünyalık kaybı peşış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Montaj: Yangın bapsı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü Yangın Kapısı Fiyatları tarafından kazançlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen işleyiş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni ile müteallik yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı degajelik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının kocaliğinden az olmamalıdır.

Özellikle yeni imar kanunuyla alay malay sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok kesifı teftiş altında tutulmaktadır.

Açılıp - kapanma sorunlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu mevki muayene edilmelidir. 

Report this wiki page