Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı hileırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim kanatımızdan üretilen kapılar üzere kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Ciddi sınıftaki nöbetyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın ve ivedili vaziyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söyleyiş edilen bu kanat temelı modellerde alışılagelen kapı koluna kabil. 

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki insan sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların skorsı da insanların çokluğuna gereğince olanaklı olduğunca arttırılmalıdır.

örgüların bir parçkakımı şeklinde olduğundan sadık şekilde monte edilmeli ve çakaralmaz şekillerde olmamalıdır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü amerikan bar sistemi ile korku anında kaçış planının daha seri davranışlemesini sağlamaktadır.

Birşu denli firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve yaşama güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Özellikle rafine ve muteber materyallerin evetğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda tabir tamlanan noktalarda belirli süre ısı ve alev geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Muvaffakiyetlı bir boşaltma tasarı, sarsıntı, baskın ve yangın kadar afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı zamanında ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının Yangın çıkış kapısı istanbul yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları ağır anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page